06-987654 info@seni-oor.nl
Selecteer een pagina

Wilt u meer weten? Mail ons en we antwoorden u binnen 24 uur.

Email:
info@senioor.nl

 

Netwerk Seni-Oor

Als zelfstandige ondernemers in zorg en welzijn liepen Ramona van den Hoed en Linda Frank samen met senioren en mantelzorgers steeds vaker tegen problemen.

Wetgeving die continue veranderd, geldstromen die steeds onduidelijker worden, versnippering van diensten waardoor het overzicht zoek is en een diversiteit in administratie die inmiddels een dagtaak wordt. Het ergste van al deze zaken is dat het alleen maar om de randvoorwaarden gaat en niet om de mens. Voor senioren wordt het bos alleen maar groter en is het haast ondoenlijk om zelfstandig de juiste hulp op de juiste plaats te vinden.

Met deze ervaringen hebben Ramona en Linda besloten om krachten en kennis te gaan bundelen. Met één portaal voor senioren waar ze enkel hoeven aan te kloppen kunnen zij gebruik maken van alle mogelijke diensten die nodig kunnen zijn om langer zelfstandig te kunnen blijven wonen. Door zelfstandig ondernemers in zorg en welzijn met hetzelfde doel samen te brengen kunnen ze elkaar helpen, kennis delen en elkaar inspireren. Met als resultaat een gelukkige senioor.

Netwerk Seni-Oor is er voor zelfstandig professionals in zorg en welzijn die met andere collega’s willen optrekken en samen het verschil willen maken voor senioren die langer zelfstandig willen blijven wonen.