06-987654 info@seni-oor.nl
Selecteer een pagina
v

Vera

“Na het plotseling overlijden van mijn man had ik geen overzicht meer van mijn financiën en ik wist niet waar ik moest beginnen.
Met behulp van Iris heb ik inzicht en overzicht gekregen. En heb ik weer grip op mijn financiën”

v

Mevrouw van Dam, 68 jaar

“Ik zag enorm op tegen de verhuizing op mijn leeftijd. Iris heeft me enorm geholpen om samen met mijn kinderen alles te regelen”

v

Meneer en mevrouw van Houten

“Samen met Iris hebben we uitgezocht wat er nodig is om in ons eigen huis te blijven wonen, terwijl we ouder worden. Ze heeft o.a. geholpen met het regelen van de aanpassingen voor de badkamer en keuken”

v

Mevrouw de Jong, 71 jaar

“Ik merkte dat het mij niet meer goed lukte om mijn administratie goed op orde te houden. Ik ben een vrouw alleen en had niemand om op terug te vallen die ik kon vertrouwen. Via via kwam ik in contact met Iris. Iris heeft me niet alleen geholpen met mijn administratie, maar ook geholpen om samen met de notaris mijn testament op orde te brengen. En meegedacht in hoe ik mijn zorg geregeld wil hebben als ik plotseling ziek wordt”

v

Thea, professional in de zorg

“De zorgindicatie stopte gelijk nadat de man van mw. de Vries overleed. Ik kon mw. de Vries geen hulp meer bieden terwijl ik wist dat ze het zo kon gebruiken. Ik heb haar in contact gebracht met ​Iris.
​Iris heeft met mw de Vries haar hulpvraag in kaart gebracht en geholpen om haar leven weer op de rit te krijgen”

v

Meneer Vanduren, 84 jaar

“Zonder Iris zou ik na het overlijden van mijn vrouw volledig geïsoleerd zijn geraakt. Nu ben ik weer volledig onder de mensen”

v

Peter, weduwnaar

“Na het overlijden van mijn vrouw merkte ik dat de vrienden die we hadden voornamelijk die van mijn vrouw waren. Mijn netwerk werd opeens heel klein. Iris heeft me geholpen weer nieuwe sociale contacten aan te gaan”

v

Jan Paters, mantelzorger vader.

The dwarf ran away. Two extremely speedy Macintoshes grew up almost quickly. Progressive televisions untangles two tickets. Umpteen dogs towed five subways, but irascible cats easily tickled the pawnbrokers. Lees verder

SENI-OOR

Seni-oor is onderdeel van Coöperatie Seni-oor U.A.
kvk 80725724