06-987654 info@seni-oor.nl
Selecteer een pagina

Wie is Iris?

De Seniorenadviseurs van Iris willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Zij voelen ons thuis in de wereld van de senioren en zorgen ervoor dat de kennis van regelingen, voorzieningen en activiteiten actueel is. Achter hen staat een netwerk van deskundigen, waar zij altijd een beroep op kunnen doen. Samen met u komen ze tot een goed advies en geven ondersteuning waar nodig.

E

Betrokken

Iris is persoonlijk betrokken en neemt alle tijd voor u. Of het nu gaat om het regelen van een traplift of emotionele begeleiding na een overlijden.
E

Deskundig

Iris kan u met haar ervaring en netwerk ondersteuning bieden bij het  aanvragen van een persoonsgebonden budget tot het bieden van een aanspreekpunt voor uw familie, thuiszorg, notaris of andere instanties.
E

Vertrouwd

Iris heeft oog voor discretie en respecteert uw zelfstandigheid. Denk aan hulp bij het opstellen van uw levenstestament of het versterken van uw sociale netwerk.
Ramona van den Hoed

Ramona van den Hoed

Iris Adviseur

Praat met Ramona over zorg, welzijn, wonen en regie bij de zorgvrager, en haar ogen gaan stralen. Ze is bevlogen als het gaat over adviseren en begeleiden van mensen. Ze zorgt er graag voor dat de ander ook kan stralen. Dat zaken goed geregeld zijn. En, dat haar klanten zelf goede en slimme keuzes kunnen maken en zich sterker gaan voelen.

Ramona werkt sinds 2015 als zelfstandig zorgconsulent. Een dienst die verwant is met die van de Seniorenadviseur, maar dan op het gebied van zelfstandig thuis wonen en zorg, ongeacht de leeftijd van haar klanten.

Ramona werkt ook als coördinator bij Stichting Nabestaandenzorg, waar ze Linda Frank heeft leren kennen. Naast haar werk heeft ze ook nog tijd en veel liefde voor haar man en twee dochters.

‘We ontmoeten mensen niet per ongeluk
ze kruisen ons pad met een reden.’
Linda Frank

Linda Frank

Iris Adviseur

Linda is een bevlogen pionier. Ze is initiatiefneemster van stichting Nabestaandenzorg en expert op het gebied van hulp en advies bij rouw, verlies en nalatenschap. Ze kan als geen ander zware of emotionele onderwerpen op een ‘doodgewone’ manier bespreekbaar maken. Met veel inlevingsvermogen geeft ze de ander de ruimte zijn of haar verhaal te doen.
Linda is praktisch ingesteld. Ziet mogelijkheden waar anderen in zorgen of problemen denken.

Haar inspiratie voor het leven, haalt ze uit genieten van de mensen om haar heen en de rust en de ruimte van de natuur. Dat geeft haar energie, energie die ze uitstraalt in haar werk.

‘Als je naar de zon kijkt,
laat je de schaduw achter je.’

SENI-OOR

Seni-oor is onderdeel van Coöperatie Seni-oor U.A.
kvk 80725724